Privat

Som sælger af en bolig, er det essentielt at indgå et samarbejde med en erfaren og seriøs mægler med den nødvendige markedsviden, så det sikres, at boligen bliver udbudt og solgt til den reelle værdi.

At sælge en bolig kræver en mægler, der forstår sælgers ønsker og som kan formidle boligens kvaliteter til potentielle købere.

At finde og købe den rette bolig er en opgave for både følelser og fornuft. Her skal man trives og her skal fremtiden trygt kunne imødeses.

For både sælger og køber kan en ekspertrådgiver, som er helt uafhængig af banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber, være en særdeles værdifuld partner i processen.

Kjølhede Ejendomsvurdering bidrager med stor ekspertviden og mange års erfaring. Vi lægger stor vægt på troværdighed og diskretion og vi har altid fokus på vores kunders behov.

Vores speciale er salg af villaer og ejerlejligheder i København, Gentofte og langs Strandvejen nord for København. Vores omfattende kartotek sikrer kort liggetid, fordi den rigtige kombination af bolig og køber finder hinanden hurtigere her.

Såfremt De ønsker en uforpligtende salgsvurdering er De altid velkommen til at kontakte os.

Privat_billede_samling